GOTO Parking implementează noi servicii pentru modernizarea parcării aflată în proximitatea Aeroportului Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Începând din 13 iunie, clienții GOTO Parking vor beneficia de Wi-Fi gratuit și vor avea posibilitatea să-și plătească locul de parcare, prin simpla scanare a unui cod QR. 

Încă de la preluarea parcării, în 2019, digitalizarea a rămas una dintre prioritățile GOTO Parking, iar investițiile în acest sens au fost constante și mereu orientate către îmbunătățirea experienței clienților. Cu o investiție ce se ridică la aproximativ 10 mii de lei, GOTO Parking a implementat un sistem modern de Wi-Fi, cu internet de mare viteză, care acoperă toată suprafața parcării și la care clienții au acces în mod absolut gratuit. 

 

Un alt lucru de care vor beneficia, începând de astăzi, toți care cei ajung la GOTO Parking este noul sistem de plată prin scanarea unui cod QR, care se va regăsi pe un afiș, instalat în incinta parcării. Metoda este rapidă, iar în câteva minute, clienții pot plăti parcarea, urmând patru pași simpli:

  1. – Scanarea codului QR. Sistemul va deschide aplicația YeParking, unde clienții vor fi rugați să scaneze tichetul de parcare. 
  2. – Scanarea tichetului în aplicația YeParking. În acest pas, vor apărea pe ecran detaliile referitoare la timpul petrecut în parcare și valoarea de plată. 
  3. – Plata. După ce va fi apăsat butonul Plătește utilizatorul va fi rugat să introducă informațiile de pe cardul bancar. 
  4. – Plata parcării a fost efectuată cu succes prin intermediul aplicației YeParking. În acest fel, procesul s-a simplificat prin faptul că utilizatorul nu mai este nevoit să se autentifice în aplicație, ci este redirecționat prin intermediul codului QR. 

Pentru cei care s-au obișnuit deja cu celelalte metode de plată, acestea rămân în continuare funcționale. Astfel, clienții GOTO pot achita locul de parcare chiar din confortul propriului autoturism, prin aplicația YeParking, cu cardul prin sistemul POS instalat la barieră, sau la punctul de plată și automatele din incinta parcării.